Ga direct naar de inhoud.

+31 174 271847
Nu ook als bouwpakket leverbaar, overal ter wereld

Nu ook als bouwpakket leverbaar, overal ter wereld

Het unieke constructiesysteem van Dutch Cinema Constructions voor bioscoopschermen en -boxen is nu ook wereldwijd toepasbaar: als tailor made bouwpakket. Door de relatieve eenvoud van het systeem is het overal te installeren. Aanvullende technische expertise is niet nodig: een duidelijke handleiding wijst de weg. Daardoor is het ook kostentechnisch interessant. Liever 100% zekerheid? Dan kunt u rekenen op de inzet van een technisch supervisor van Dutch Cinema Constructions.

Hoe bestelt u een systeem?

Ook voor tailor made bouwpakketten van Dutch Cinema Constructions geldt dat precisie bovenaan staat. Daarom kunt u gebruikmaken van een duidelijk sjabloon om de exacte maatvoering van uw frame te bepalen. Bovendien is de constructie horizontaal en verticaal uitschuifbaar. Eventuele onvoorziene oneffenheden ter plekke kunt u daardoor eenvoudig opvangen. Het bestelformulier vindt u hier. U krijgt van ons vrijblijvend eerst een duidelijk gespecificeerde offerte en een indicatie van de leverdatum.

Compleet geleverd

Het systeem wordt geheel prefab geleverd: inclusief alle bevestigingsmaterialen en schroeven en gespoten met een watergedragen lak.  U kunt het zelf in elkaar zetten met uw eigen mensen. Voor de verzending kunt u gebruikmaken van de diensten van onze eigen expediteur of een eigen transportpartner. De gehele constructie wordt degelijk en stevig verpakt, berekend op vervoer per trein en/of vrachtwagen.