Ga direct naar de inhoud.

+31 174 271847
Fabriceren, spuiten en plaatsen van frames

Compleet in constructies voor audio en video-apparatuur in bioscopen

Constructies voor bioscoopschermen en -boxen zijn onze specialiteit. Ongeacht de grootte of de bijzondere kenmerken van de ruimte. Met onze expertise en creativiteit vinden we overal een oplossing voor. Tailor made! Daarmee zijn we een creatieve en betrouwbare leverancier van bioscoopexploitanten en post-productiebedrijven. We leveren complete wall-to-wall systemen voor elke ruimte.

Van vast tot opklapbaar of hijsbaar systeem

Dutch Cinema Constructions levert systemen in meerdere uitvoeringen.

»

Ons inschakelen voor het gehele proces

Dutch Cinema Constructions kunt u inschakelen voor het gehele proces voor de plaatsing van frames voor de plaatsing van applicaties voor beeld en geluidsapparatuur in bioscopen.

»

Altijd verzekerd van topkwaliteit

We staan in voor de kwaliteit van ons werk. Daarom maken we gebruik van hoogwaardig staal, met strenge specificaties. Vervorming van de constructie, doordat er spanning op komt te staan bij het opspannen van het scherm, is daardoor niet mogelijk. Onze constructies voldoen ook aan alle eisen op het gebied van precisie, veiligheid en brandwerendheid.

Andere specifieke wensen?

Heeft u nog andere wensen? Flexibel als we zijn, construeren we voor u een oplossing op maat. Op basis van uw specificaties en wensen. Neem daarom vrijblijvend contact op.