Ga direct naar de inhoud.

+31 174 271847
gespecialiseerd in frames voor bioscoopbouw

Construeren en installeren van frames voor bioscoopschermen en -boxen

Dutch Cinema Constructions is uitsluitend gespecialiseerd in frames voor bioscoopbouw. Preciezer gezegd: stalen constructies voor de exacte positionering van bioscoopschermen en -boxen, ook aan het plafond. Ook nemen we de plaatsing van motion seats voor onze rekening. Als constructeur en installateur werken we meestal in opdracht van hoofdaannemers zoals D-cinex Ymagis, marktleider in Europa in end to end digitale cinema-oplossingen en diensten. Ook leveren we onze modulaire systemen wereldwijd als tailor made bouwpakket.

Expertise van elk facet

Bij Dutch Cinema Constructions hebben we alle expertise voor het maken van frames in huis. Specialisten achter de computer, om de maatvoering van uw bioscoopzaal te verwerken in een bouwtekening. Lassers die staal verwerken tot complete ladderracks. Montageploegen die in Nederland en andere landen de gehele installatie voor hun rekening nemen. Flexibel werken staat voorop. Geen twee zalen zijn immers gelijk. En ook doorlooptijden van opdrachten zijn wel eens kort. Als 100% Westlandse onderneming zijn we gewend die verantwoordelijkheid te nemen. Overigens altijd hand in hand met een ongekende dosis precisie.

Eigen werkplaats

In De Lier (gemeente Westland) beschikken we over een eigen werkplaats. We hebben er alle machines en apparatuur voor het op maat maken van stalen constructies voor de opbouw van bioscopen. Vanuit De Lier bestrijken we Nederland en de omringende landen met eigen montageploegen. Monteurs zijn VCA-gecertificeerd en zijn gewend te werken in bioscopen met kostbare apparatuur.

Transport met eigen vervoer

Voor het vervoer van constructies vanuit De Lier beschikken we over eigen transportmiddelen. Dat vergroot onze flexibiliteit. Ervaren monteurs in de bioscoopbouw nemen de plaatsing van de installatie voor hun rekening. Ook het benodigde steigermateriaal daarvoor hebben we in eigen huis.